Biljetter

Information om biljettsläpp kommer inom kort

Entrébiljett krävs för att få tillträde till festivalen.

Entrébiljetterna är indelade i tidsslottar, detta är endast din entrétid, därefter får du stanna så länge du vill, orkar och kan.

De huvudsakliga anledningarna till dessa slott-tider är din upplevelse och servicenivån från utställarna. Vi önskar bibehålla kvalitén på vårt arrangemang från öppning till stängning, vi sätter besökarens och utställarens upplevelse främst genom denna rutin.

Väl inne på anläggningen får du två provningsglas, ett för öl och ett för destillat, du får endast en uppsättning av glas och dessa får gärna tas med hem efter avslutat besök.  

Följande tidslottar gäller, notera att detta endast är din ankomstid

FREDAG 15 MARS:
* 14:00 - 15:00
* 15:00 - 17:00
* 17:00 - 19:00
* 19:00 - 22:00

LÖRDAG 16 MARS:
* 12:00 - 13:00
* 13:00 - 15:00
* 15:00 - 17:00
* 17:00 - 20:00

Notera att detta endast är din ankomstid

Dryckeskuponger
Dryckeskuponger är den lokala valutan på plats, företag med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger. Övriga utställare (t.ex ost & chark) tar kort eller kontanter. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger på Tickster. Fler dryckeskuponger går att köpa på plats.
Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut och utställarna serverar sina sista glas en halvtimme innan stängning.

Biljetter>>

Varför förköpa min biljett?
Vid risk för fullsatt evenemang, har alltid de med förköpt biljett förtur, kassorna för entrébiljetter på plats kan stängas ner.

Få ut mycket mer av festivalen
På festivalen kommer det finnas ett spännande utbud av dryckesprovningar som du kan anmäla dig till. Information kring provningar sker löpande på vårt facebook-evenemang, klicka här >>

Gå till provningsprogrammet>>

Ge bort biljetten som present

Köp presentkort här >>

En biljett till Öl- & Whiskyfestivalen är den perfekta julklappen till livsnjutaren som har allt. Komplettera med ett häfte dryckeskuponger och upplevelsen blir komplett.

Vi har inga presentförpackningar men däremot kan du här nedan ladda ner vår logotype om du vill skapa något eget.

På tickster.se finns det ett presentkort som man kan skriva ut och sedan kan man klista på loggan.

Ladda ner logotype som vektoriserad EPS >>

DET RÅDER 20ÅRS GRÄNS PÅ MÄSSAN.