Om festivalen

Välkommen till södra Sveriges mest besökta upplevelsemässa för öl och destillat!

Malmö Öl & Whiskyfestival är betydligt mycket mer än bara en öl- och whiskymässa, här skapar vi en upplevelse för besökarna, en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination, allt paketerat i en unik och stämningsfull miljö. Malmö Öl & Whiskyfestival står aldrig stilla, varje års mässa är unik i sitt slag; nya utställare, nya miljöer, nya menyer och nya drycker…

Här träffar du allt från den allra minsta, nystartade bryggeriet som fortfarande håller på i sin källare, till de världsledande dryckesleverantörerna med mångårig erfarenhet. Du som livsnjutare kommer att trivas här och spendera många timmar med att äta och dricka gott av högsta kvalité. Upplev Malmö Öl & Whiskyfestival tillsammans med din familj, vänner eller kollegor!

SÅ FUNKAR FESTIVALEN

Din entrébiljett ger dig tillträde till festivalen där du får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malmö Öl & Whiskyfestival är en kontantfri mässa, vilket innebär att alla smakprover handlas med dryckeskuponger. Entrébiljett och dryckeskuponger kan du handla här på hemsidan eller på plats i kassorna under mässan. Notera att dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av entrébiljett och dryckeskuponger på plats accepterar vi endast kortbetalning som betalningsmedel.

STORLEK AV SMAKPROV

10 cl för öl/cider under 5,6 %
5 cl för vin
2 cl för whisky och övrig sprit

ÖPPETTIDER

Fredag 15 mars 14.00- 21.00
Lördag 16 mars 12.00-21.00

OBS! Försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut.

MAT OCH CIGARRER

Det finns även möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad, cigarrer eller delikatesser. Tillsammans med mässrestauranger skapar vi flera spännande matalternativ, allt ifrån streetfood, till ett helhetskoncept med meny och dryck.

Vi har även en röklounge där du kan njuta av en cigarr med en god dryck därtill och kanske en bit choklad.

DRYCKESSKOLOR

Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter.

>>Gå till programmet för dryckesskolor

OBS! FESTIVALEN HAR 20-ÅRSGRÄNS. DET GÄLLER ÄVEN BARN I BARNVAGN