Malmö Öl & Whisky Festival

10-11 Mars 2017

Efter en väldigt lyckad festival 2016 har vi aldrig haft mer energi för att skapa en ännu bättre festival 2017. Vi arbetar ständigt för att förbättra utbudet och upplevelsen för våra besökare,  tveka inte att kontakta oss om Ni har förslag inför 2017. 

Efter att vi sålde slut biljetterna till festivalen 2016 rekommenderar vi Er starkt att förköpa Era biljetter. Biljetterna kommer att finnas tillgängliga från 1 September 2016, och även skolorna är då möjliga att boka.


I Malmömässans moderna lokaler presenterar vi Malmö Öl- & Whiskyfestival, en festival som vänder sig till livsnjutare. Det blir många utställare, bra restauranger, spännande provningar, intressanta föreläsningar, cigarrlounge och en härlig stämning.

Vårt mål 2017 är förbättra logistiken, miljön och skapa ett väldigt spännande program plus en liten scen i hallen för spännande intervjuer. Vi jobbar även vidare med att få så många av de små bryggerierna på plats som möjligt. Vi siktar på totalt 120 utställare. Vi kommer även att jobba hårt med miljön och skapa mer stämning med hjälp av mattor, annat ljus, och lite mindre ytor.
Vår satsning 2016 på maten gjorde att väldigt många åt på plats, vilket är vårt mål för att ni skall få en komplett upplevelse. Vi vill helt enkelt att Ni skall äta på plats och att utbudet av mat skall matcha all underbara drycker. Vi  kommer att erbjuda allt ifrån enkel korvbar till skaldjursbar eller även en komplett meny signerad Daniel Pembert. Med kvalité och glädje skapar vi en festival som livsnjutare varken vill eller kan missa.

Biljetter kan förköpas från 2016-09-01.

Missa inte årets öl- och whiskyhändelse i södra Sverige! Väl mött!

Öppettider


2017 års öppettider

Fredag 15:00 - 23:00
Lördag 12:00 - 21:00

Biljetter kan förköpas från 1/9 via länken nedan eller på plats i kassorna. 

Köp biljetter »

Utställare

Vi siktar på över 100 bryggerier, whiskydestillerier och andra utställar.
Se 2016 års utställare »

Hitta hit

På Malmömässans hemsida finns information om hur du hittar till festivalen.
Hitta till festivalen »

Provningar & Skolor

Missa inte att boka in dig på en av våra populära öl, whisky eller romskolor. Vi har också massor med spännande provningar. Följ oss på facebook eller läs mer här på hemsidan. 


Läs mer om vad som händer på festivalen>>

Vill du vara med som utställare på mässan?